Jsme na Facebooku. Pokud chcete dostávat info o nových zlepšovácích, klikněte zde.

Švestkový mošt bez cukru - recept

Švestkový mošt bez cukru - příprava: Švestky omyjte, zbavte stopek a pecek, můžete je pokrájet na menší kousky. Vložte je do hrnce, podlijte trochou vody a za občasného míchání pomalu zahřejte na 75 C. Pak je prolisujte, přeceďte přes čisté plátno nebo kuchyňskou utěrku a rovnou přelijte do čistých horkých zavařovacích sklenic. Zavíčkujte a 20 minut sterilujte při teplotě 80 C. Nechte vychladnout.

Švestkový mošt bez cukru - suroviny:

  • 1,5 kg švestek
  • 100 ml vody

 

Další rady v kategorii

MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny