Jsme na Facebooku. Pokud chcete dostávat info o nových zlepšovácích, klikněte zde.

Zavařené houby jako polotovar na guláš - jak připravit, zavařit, uchovat

Potřebujeme 40 kloboučků tvrdých hub (křemenáče, hříbky apod.), 2 lžíce gulášového koření. Očištěné houby nakrájíme na plátky a dusíme tak dlouho, až se odpaří veškerá tekutina. Přidáme koření a za stálého míchaní ještě 5 minut

podusíme. Vložíme do skleniček, uzavřeme víčky a sterilujeme 30 minut při teplotě 95 °C, druhý den sterilaci ještě jednou zopakujeme.

Další rady v kategorii

MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny