Jsme na Facebooku. Pokud chcete dostávat info o nových zlepšovácích, klikněte zde.

Jak smažit hranolky, aby byly po usmažení křupavé a zlatavé - postup, návod

Existuje několik spolehlivých způsobů, jak docílit toho, aby byly hranolky dokonalé - křehké uvnitř a zlatavé a křupavé
na povrchu. Brambory oškrabeme a nakrájíme na hranolky. Vložíme je do sáčku a přidáme 1 lžíci mouky. Sáček dobře uzavřeme a důkladně jím zatřeseme, aby se hranolky rovnoměrně obalily. Pak je osmažíme. Budou křupavé a zlatavé.

Další rady v kategorii

MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny