Jsme na Facebooku. Pokud chcete dostávat info o nových zlepšovácích, klikněte zde.

Kopr naložený ve slaném nálevu - jak připravit, udělat

Kopr naložený ve slaném nálevu - příprava: Snítky kopru opereme, zbavíme silnějších stonků a najemno nasekáme. Promícháme se solí, napěchujeme do skleniček a necháme chvíli stát, až pustí šťávu. Pak povrch posypeme vrstvou soli,

zavíčkujeme nebo povážeme celofánem a uložíme na chladné a temné místo. Kopr naložený ve slaném nálevu používáme k přípravě koprových omáček a polévek. Při použití musíme počítat s tím, že je takto naložený kopr hodně slaný, proto pokrm solíme až nakonec.

Kopr naložený ve slaném nálevu - suroviny:

  • na 1kg kopru 250 g soli

Další rady v kategorii

MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny