Jsme na Facebooku. Pokud chcete dostávat info o nových zlepšovácích, klikněte zde.

Pikantní naložené fazolky - jak připravit, udělat

Pikantní naložené fazolky - příprava: Fazolové lusky opereme, seřízneme stopky a špičky a stáhneme tuhé vlákno. Buď je necháme celé, nebo je nakrájíme na šikmé proužky. Vložíme do sklenic, proložíme oloupanými stroužky česneku a

kuličkami pepře, navrch dáme kousek kopru a zalijeme horkým nálevem. Uzavřeme víčky a sterilujeme 30 minut při teplotě 85 C.

Pikantní naložené fazolky - suroviny:

  • 1 a 1/2 kg zelených nebo žlutých fazolových lusků
  • 1 palice česneku
  • 1 lžíce celého pepře (nejlépe čtyřbarevného)
  • kopr

Nálev:

  • 1 l vody
  • 2 a 1/2 dl octa
  • 70 g krystalového cukru
  • 30 g soli

- vše svaříme.

MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny