Jsme na Facebooku. Pokud chcete dostávat info o nových zlepšovácích, klikněte zde.

Svařené kysané mléko s dlouhou trvanlivostí - jak udělat, připravit

Svařené kysané mléko - příprava: Mléko svařte, promíchejte s kysaným mlékem a zakryjte, aby na ně nelétaly mouchy. Ve vodní lázni je rychle zchlaďte na pokojovou teplotu. Naplňte mléko do čisté nádoby a uzavřete. Nechte stát při

pokojové teplotě nebo na vlažném topném tělese 16-20 hodin.

Svařené kysané mléko - suroviny:

  • 1 l mléka
  • 2 PL kysaného mléka

Další rady v kategorii

MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny