Jsme na Facebooku. Pokud chcete dostávat info o nových zlepšovácích, klikněte zde.

Rybíz ve vlastní šťávě - recept

RYBíz VE VLASTNí ŠŤÁVĚ

Rybíz ve vlastní šťávě - příprava: Propláchnutý a odstopkovaný rybíz necháme okapat. Pak ho nasypeme do sklenic, přičemž ho prosypáváme cukrem. Uzavřeme víčky a sterilujeme 25 minut při 85 C. Tato zavařenina je výborná na přípravu moučníků.

Rybíz ve vlastní šťávě - suroviny:

  • červený nebo černý rybíz
  • krystalový cukr

 

Další rady v kategorii

MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny