Jsme na Facebooku. Pokud chcete dostávat info o nových zlepšovácích, klikněte zde.

Švestková marmeláda z remosky - recept

Švestková marmeláda z remosky - příprava: Švestky vložíme do remoskové mísy, zasypeme cukrem a necháme do druhého dne stát. Pak je v remosce necháme bez míchání pomalu péci 2,5-3 hodiny. Jakmile se obsah odpaří asi na polovinu, rozmixujeme a ihned naplníme do skleniček.

Uzavřeme víčky a sterilujeme 10-15 minut při teplotě 85 C.

Švestková marmeláda z remosky - suroviny:

  • 2 kg vypeckovaných švestek
  • 250 g krystalového cukru

 

Další rady v kategorii

MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny