Jsme na Facebooku. Pokud chcete dostávat info o nových zlepšovácích, klikněte zde.

Přesnídávka z jablek a mrkve - recept

Přesnídávka z jablek a mrkve - příprava: Oloupaná jablka zbavíme jádřinců, pokrájíme a vložíme do hrnce. Podlijeme je troškou vody, zasypeme cukrem, přidáme koření a rozvaříme. V druhém hrnci uvaříme doměkka oškrábanou a pokrájenou mrkev. Scedíme ji a přidáme k jablkům, ze kterých jsme vyndali hřebíčky.

Směs rozmixujeme ponorným mixérem, podle chuti dosladíme a ještě chvilku povaříme. Nalijeme do skleniček, zavíčkujeme a sterilujeme 20 minut při teplotě 85 C.

Přesnídávka z jablek a mrkve - suroviny:

  • 1 kg jablek
  • 8 středně velkých mrkví
  • krystalový cukr dle chuti
  • 2 lžíce mleté skořice
  • 3 hřebíčky

 

Další rady v kategorii

MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny