Jsme na Facebooku. Pokud chcete dostávat info o nových zlepšovácích, klikněte zde.

Trnky ve víně, vhodné do pohárů, punče

Trnky ve víně - příprava: Trnky očistíme, propláchneme a vrstvíme do skleniček, přičemž je prosypáváme krystalovým cukrem. Zalijeme bílým vínem, uzavřeme víčky a sterilujeme 15 minut při teplotě 85 C. Takto zavařené trnky se dobře hodí do pohárů nebo k přípravě ovocného punče.

Trnky ve víně - suroviny:

  • trnky
  • krystalový cukr
  • bílé víno

 

Další rady v kategorii

MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny