Jsme na Facebooku. Pokud chcete dostávat info o nových zlepšovácích, klikněte zde.

Gratinované chlebové tolary - recept, postup, návod, příprava, suroviny, ingredience

Gratinované chlebové tolary: Ze 4 snítek rozmarýnu otrháme listy a nasekáme je. 30 g parmazánu nastrouháme a smícháme je s 30 g mletých mandlí, rozmarýnem a 1 žloutkem na pastu. Z plátků žitného chleba vykrojíme kolečka a ta potřeme vždy 1 lžičkou pasty a poklademe na pečicí plech. Tolary zapékáme 2-3 minuty v troubě pod horkým grilem.

Zdroj článku: Česká televize, Prima TV

Další rady v kategorii

MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny