Jsme na Facebooku. Pokud chcete dostávat info o nových zlepšovácích, klikněte zde.

Bulharský tarator - recept, návod na přípravu, postup výroby

Suroviny pro výrobu bulharského taratoru: 2 salátové okurky, ½ kg smetanového jogurtu, utřené stroužky česneku podle chuti, 2-3 lžíce olivového oleje, nasekaný čerstvý kopr, hrst nasekaných vlašských ořechů, sůl. Postup - recept při výrobě taratoru: okurku důkladně omyjeme a nakrájíme na malé kostičky. Vsypeme do mísy, přidáme ostatní ingredience a vše důkladně promícháme. Bulhaři česnekem nešetří, přidají klidně i celou paličku – vy se samozřejmě řiďte vlastní chutí.
Podáváme dobře vychlazené s čerstvým pečivem.

Zdroj článku: Česká televize, Prima TV

Další rady v kategorii

MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny