Jsme na Facebooku. Pokud chcete dostávat info o nových zlepšovácích, klikněte zde.

Celerový salát se sojanézou na poruchy erekce, mužskou potenci - recept, návod, postup výroby

Celerový salát: nejprve připravíme sojanézu, která je mnohem zdravější než majonéza z vajec a oleje. Základní pravidlo zní jeden díl sójového mléka na dva díly rostlinného oleje, ideálně slunečnicového, který má neutrální chuť.

Suroviny: 1 menší až střední celer, nastrouhaný najemno,   2 nakládané okurčičky (kysané), nakrájené na kostičky,   2 lžíce sojanézy,   1 lžička hořčice,   sůl,   čerstvě mletý pepř,   hladkolistá petržel, nasekaný nahrubo,   koriandr, nasekaný nahrubo. Recept: celer a okurky promícháme s přiměřeným množstvím sojanézy, ochutíme solí, pepřem a hořčicí a podle chuti citronovou šťávou a posypeme bylinkami.   A pokud chceme opravdu zdravou bombu, která navíc zasytí a výborně chutná, podáváme salát s uvařenou pohankou.

Sojanéza - suroviny:   100 ml sójového mléka,   200 ml slunečnicového oleje,   šťáva z ½ citronu.   Mléko a olej nalijeme do užší vyšší nádoby, ochutíme citronovou šťávou a tyčovým mixérem rozmixujeme do konzistence majonézy.  

Doba přípravy: 15–20 minut

Zdroj článku: Česká televize, Prima TV

Další rady v kategorii

MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny