Jsme na Facebooku. Pokud chcete dostávat info o nových zlepšovácích, klikněte zde.

Bulgurový salát - recept, postup, návod na výrobu

Bulgurový salát - suroviny:   bulgur,   sůl,   čerstvě mletý pepř,   čerstvý koriandr,   hladkolistá petržel,   pár lístků máty,   jarní cibulka,   citronová šťáva,   rajčata,   okurka,   římský kmín,   olivový olej.  

Bulgurový salát - recept:   Bulgur vsypeme do vroucí vody, trochu osolíme a vaříme 2 minuty. Necháme 15 minut dojít, až se všechna voda do bulguru nasákne.

Koriandr, petržel, mátu a jarní cibulku nasekáme nadrobno. Z rajčat a okurky odstraníme jádřince, aby do salátu nepouštěly vodu, a nakrájíme.

Smícháme s bulgurem, dochutíme římským kmínem, solí, pepřem, olivovým olejem a citronovou šťávou.

Salát podáváme dobře vychlazený.

Zdroj článku: Česká televize, Prima TV

Další rady v kategorii

MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny