Jsme na Facebooku. Pokud chcete dostávat info o nových zlepšovácích, klikněte zde.

Salát z jablek, celeru a hroznového vína - recept, návod, postup výroby

Salát z jablek, celeru a hroznového vína - suroviny:   50 g vlašských ořechů,   3 stonky řapíkatého celeru, nakrájených diagonálně plus lístky na ozdobu,   2 jablka bez jádřince, nakrájené na tenké půlměsíčky,   150 g kuliček hroznového vína,   3 lžíce extra panenského olivového oleje,   2 lžičky vinného či jablečného octa,   sůl,   čerstvě namletý pepř.  

Salát z jablek, celeru a hroznového vína - recept:   opečte oříšky na pánvi nebo v troubě, pokud máte čerstvé, neopékejte je a přidejte je nakonec rovnou do salátu. V míse smíchejte víno, jablko, celer a olej. Osolte, opepřete, ozdobte lístky celeru a oříšky.

Zdroj článku: Česká televize, Prima TV

Další rady v kategorii

MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny