Jsme na Facebooku. Pokud chcete dostávat info o nových zlepšovácích, klikněte zde.

Pstruh na grilu se salátem - recept, postup, návod

Pstruh na grilu se salátem - suroviny:   pstruh,   sůl,   citron,   oregano nebo další bylinky,   libovolná zelenina.  

Pstruh na grilu se salátem - recept:   Pstruhy je nejlepší mít čerstvé a to se pozná podle toho, že jejich oko není zakalené. Na začátek je třeba zbavit je slizu, což se nejlépe udělá tak, že se nejdřív nasolí a potom se properou v čisté vodě. Poté pstruhy nařežeme a nacpeme všemi různými bylinkami, třeba oreganem. A poté je pokapeme citronovou šťávou.   Na grilu je pak můžeme obložit jakoukoliv další zeleninou, například rajčaty nebo paprikami.

Salát:   okvětní lístky měsíčku,   květy cukety,   cuketa okrájená škrabkou,   olivový olej,   balsamico.  

Jednotlivé suroviny v uvedeném pořadí přidáváme do misky tak dlouho, dokud nedojdeme na konec seznamu. Pak je salát hotov. Olej a balsamico dáváme množství dle chuti. To samé platí i s ostatními surovinami.

Zdroj článku: Česká televize, Prima TV

Další rady v kategorii

MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny