Jsme na Facebooku. Pokud chcete dostávat info o nových zlepšovácích, klikněte zde.

Losos na páře - recept, postup, návod, výroba, příprava

Losos na páře: 2 -3 filé z lososa a půl čínského zeli; na omáčku: 4 lžíce  oleje, lžíce tabaska, hrst sekaného koriandru nebo  petrželky, šťáva ze dvou citronů, sůl.   Do nádoby určené k vaření na páře dáme nahrubo
nakrájené listy čínského zeli a na ně uložíme filé  z lososa. Smícháme složky omáčky. Když je filé měkké  a čínské zeli křupavé, polijeme jídlo ostrou omáčkou.   Ryba s horkou citronovou omáčkou a rýží je rovněž
vynikající.  

Zdroj článku: Česká televize, Prima TV

Další rady v kategorii

MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny