Jsme na Facebooku. Pokud chcete dostávat info o nových zlepšovácích, klikněte zde.

Slané preclíky z pohanky, pohankové mouky - recept, postup, návod, výroba, příprava, suroviny

Slané preclíky z pohanky, pohankové mouky - suroviny:   250 g pohankové mouky, 250 g hladké mouky, 100 g másla, sůl, smetana, 1 vejce.   Slané preclíky z pohanky, pohankové mouky - recept:   Mouku zpracujeme s máslem, solí a trochou smetany. Uválíme tenké válečky a vytvarujeme preclíky. Potřeme žloutkem a upečeme dorůžova. Smícháme trochu mouky, soli a vody, touto směsí postříkáme preclíčky, dáme na vymaštěný plech a na pár minut vložíme do předehřáté trouby.

Zdroj článku: Česká televize, Prima TV

Další rady v kategorii

MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny