Jsme na Facebooku. Pokud chcete dostávat info o nových zlepšovácích, klikněte zde.

Huspenina z vepřového masa - recept, postup, návod

Huspenina z vepřového masa - recept: Maso, nožičky a kůži uvařte doměkka. Okořeňte solí, pepřem a novým kořením. Uvařené maso nakrájejte, nožičky oberte a s kůží umelte na strojku. Osolte a opepřete. Vývar přeceďte, přidejte ocet, nakrájenou zeleninu, cibuli, hrášek a uvařte doměkka. Do vývaru přidejte maso, promíchejte, nalijte do formy a nechte v chladu ztuhnout. Huspeninu podávejte s cibulí, pepřem a octem.

Huspenina z vepřového masa - suroviny:

  • 400g vepřového masa
  • 150g vepřové kůže
  • 3 vepřové nožičky
  • sůl
  • mletý černý pepř
  • 8 kuliček celého pepře
  • 4 kuličky nového koření
  • kořenová zelenina
  • 1 cibule
  • 1 lžíce hrášku
  • ocet

 

Zdroj článku: Česká televize, Prima TV

Další rady v kategorii

MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny