Jsme na Facebooku. Pokud chcete dostávat info o nových zlepšovácích, klikněte zde.

Drobenkový koláč s pudinkem a jahodami - recept, postup, návod, příprava, suroviny, ingredience

Drobenkový koláč s pudinkem a jahodami - recept: z mléka, pudinkových prášků a 4 lžic cukru uvaříme pudink. Z ostaních přísad vytvořte drobenku. Na plech vyložený pečícím papírem rozložte dvě třetiny drobenky, zalijte uvařeným teplým pudinkem, poklaďte jahodami a zasypte zbylým množstvím drobenky. Pečte ve středně vyhřáté troubě 40 až 50 minut.

Drobenkový koláč s pudinkem a jahodami - suroviny:

  • 600 g polohrubé mouky,
  • 250 g pískového cukru,
  • 250 g hery,
  • 1 vejce,
  • 1 vanilkový cukr,
  • 1 prášek do pečiva,
  • 1 l mléka,
  • 2 vanilkové pudinkové prášky,
  • 4 lžíce cukru, jahody (čerstvé, mražené, kompotované - je to jedno)

drobenkovy kolac s pudinkem a jahodami recept postup navod priprava suroviny ingredience

Zdroj článku: Česká televize, Prima TV

Další rady v kategorii

MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny