Jsme na Facebooku. Pokud chcete dostávat info o nových zlepšovácích, klikněte zde.

Domácí lančmít - jak udělat, zavařit, uchovat

Domácí lančmít - příprava: Maso nakrájíme na malé kousky, prosolíme rychlosolí a necháme 4-5 dní rozležet. Pak vše semeleme, přidáme trochu vody, vejce, mouku a prolisovaný česnek a důkladně prohněteme, podle chuti osolíme a

ještě znovu prohněteme. Napěchujeme do sklenic nebo do plechovek, uzavřeme a vaříme 1 a 1/2 hodiny při teplotě 100 °C.

Domácí lančmít - suroviny:

  • 5 kg vepřového masa
  • 5 kg hovězího masa
  • 15vajec
  • 1-2 palice česneku,
  • 120 g hrubé mouky
  • rychlosůl, sůl

Další rady v kategorii

MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny