Jsme na Facebooku. Pokud chcete dostávat info o nových zlepšovácích, klikněte zde.

Jak prodloužit trvanlivost nebaleného sýru - tvrdé sýry, plísňové sýry, aromatické sýry

Jak skladovat sýry v domácím prostředí? Suché tvrdé sýry (parmezán, ementál, apod.) zabalte před uložením do ledničky do suchého ubrousku. Tak se k sýru dostane vzduch, přitom neokorá a zůstane déle poživatelný. Plísňové sýry balte zásadně do potravinové fólie. Aromatické sýry (jako např. romadur, syrečky) vkládejte do dobře těsnícího boxu či sklenice.

Další rady v kategorii

MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny