Jsme na Facebooku. Pokud chcete dostávat info o nových zlepšovácích, klikněte zde.

Zelenina smažená v těstíčku - jak připravit, aby těstíčko drželo, neopadalo

Zelenina nesmí být vlhká, chcete-li ji smažit v těstíčku, protože by z ní obal odpadával. Proto ji předem nemáčejte, nýbrž jen otírejte, a připravené kousky obalte nejdříve lehce v mouce a pak teprve v těstíčku. Připravené těstíčko nechejte před použitím asi 10 minut stát.

Tvrdší zeleninu jako kedlubny, celer, květák, apod. před smažením chvíli ovařte. Pak ji smažte jen krátce, asi 5-7 minut. Pokud ji neovaříte, musíte dobu smažení prodloužit na 12-15 minut.

Další rady v kategorii

MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny