Jsme na Facebooku. Pokud chcete dostávat info o nových zlepšovácích, klikněte zde.

► Salsa cruda - recept, postup, návod, příprava, suroviny

Salsa cruda - příprava: Pokrájená rajčata nechte 15 minut vykapat v sítku. V míse je smíchejte s oloupanou a nakrájenou cibulí. Z papriček odstraňte semínka a nakrájejte je nadrobno. Pak je vmíchejte k rajčatům. Směs opepřete, přidejte oloupaný a nadrobno nasekaný česnek, koriandr, oregano, kajenský pepř, sůl, cukr a mátu a promíchejte.

Salsa cruda - suroviny:

  • asi 75 dkg cherry rajčat nakrájených na kostičky
  • 1/2 šálku nadrobno nakrájené cibule
  • 1 jalapeno paprička 
  • 1 serrano chilli paprička
  • 2 stroužky česneku
  • 2 lžíce limetkové šťávy
  • 1/4 čajové lžičky sušeného oregana
  • špetka kajenského pepře
  • 1 lžička soli
  • špetka bílého cukru
  • 2 lžíce nasekaných čerstvých listů máty
  • 1/2 lžíce nasekaných listů čerstvého koriandru

 

Další rady v kategorii

MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny