Jsme na Facebooku. Pokud chcete dostávat info o nových zlepšovácích, klikněte zde.

► Čatní, čatný z červené řepy - recept, postup, návod, příprava, suroviny, ingredience

Čatní z červené řepy - příprava: Oloupanou řepu nakrájíme na kostky, vložíme do kastrolu a zalijeme vodou tak, aby byla akorát ponořená. Přidáme pokrájenou cibuli, česnek a papričku, cukr, ocet a skořici a vaříme, až směs zhoustne. Z

hotového čatní vyndáme skořici, nalijeme je do skleniček, zavíčkujeme a obrácené dnem vzhůru necháme vychladnout.

Čatní z červené řepy - suroviny:

  • 1 kg červené řepy
  • 250 g cibule
  • 5 stroužků česneku
  • 1 chilli paprička
  • 300 g krystalového cukru
  • 200 ml vinného octa
  • 3 kousky skořice

 

Další rady v kategorii

MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny