Jsme na Facebooku. Pokud chcete dostávat info o nových zlepšovácích, klikněte zde.

Naložené patisony na sladkokyselo - jak připravit, udělat

Patisony na sladkokyselo - příprava: Malé patisonky omyjeme a odkrojíme z nich stopky. Na dno každé sklenice dáme koření, naplníme je patisonky (pokud jsou větší, překrájíme je), proložíme kolečky cibule a mrkve a zalijeme horkým

nálevem. Uzavřeme víčky a sterilujeme 30 minut při teplotě 90 C.

Patisony na sladkokyselo - suroviny:

  • co nejmenší patisony
  • na 1 sklenici 3 kuličky celého pepře
  • 2 kuličky nového koření
  • 1 bobkový list,
  • 1/2 lžičky hořčičného semínka
  • 2 kolečka cibule
  • 2 kolečka mrkve

Nálev:

  • na 1 l vody 3 dl octa
  • 100 g krystalového cukru
  • 30 g soli

- vše svaříme.

Další rady v kategorii

MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny