Jsme na Facebooku. Pokud chcete dostávat info o nových zlepšovácích, klikněte zde.

Ostrá houbová omáčka - jak připravit, udělat

Ostrá houbová omáčka - příprava: Očištěné houby a zeleninu nakrájíme na plátky, oloupaný česnek prolisujeme, přidáme cukr, ocet, olej, hořčici, pepř a sůl a vše půl hodiny podusíme. Horkou směs dochutíme, nalijeme do skleniček a

sterilujeme 20 minut při teplotě 90 C.

Ostrá houbová omáčka - suroviny:

  • 1 kg hub
  • 1 kg paprik
  • 1/2 kg rajčat
  • 1 kg cibule
  • 2 feferonky
  • 1 palice česneku
  • 150 g krystalového cukru
  • 1 dl octa
  • 4 dl oleje
  • 1 kelímek plnotučné hořčice
  • 1 lžíce mletého pepře
  • 4 lžíce soli

 

Další rady v kategorii

MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny