Jsme na Facebooku. Pokud chcete dostávat info o nových zlepšovácích, klikněte zde.

Jak to udělat, aby byly hranolky po usmažení křehké a křupavé - postup, návod

Existuje několik spolehlivých způsobů, jak docílit toho, aby byly hranolky dokonalé - křehké uvnitř a zlatavé a křupavé
na povrchu. Brambory oškrabeme a nakrájíme na hranolky. Smažíme, dokud nezačnou zlátnout. Potom je vyndáme z oleje, necháme okapat a počkáme několik minut nebo i hodin, dokud nevychladnou. Před podáváním je dosmažíme ve velmi horkém oleji.

Další rady v kategorii

MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny