Jsme na Facebooku. Pokud chcete dostávat info o nových zlepšovácích, klikněte zde.

Fazolky ve sladkokyselém nálevu - jak připravit, udělat

Fazolky ve sladkokyselém nálevu - příprava: Z fazolových lusků odstraníme tuhá vlákna a špičky a nakrájíme je na asi 5 cm dlouhé kousky. Vložíme je do vroucí osolené vody a 5 minut povaříme. Scedíme, vložíme do sklenic, zalijeme

připraveným nálevem, uzavřeme víčky a sterilujeme 30 minut při teplotě 85 C.

Fazolky ve sladkokyselém nálevu - suroviny:

  • mladé fazolové lusky
  • sůl

Nálev:

  • 1 l vody
  • 3 dl octa
  • 80 g krystalového cukru
  • sůl dle chuti
  • špetka tymiánu

- vše svaříme.

MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny