Jsme na Facebooku. Pokud chcete dostávat info o nových zlepšovácích, klikněte zde.

Hrušková přesnídávka - recept

Hrušková přesnídávka - příprava: Hrušky oloupeme, rozkrojíme, zbavíme jádřinců a nakrájíme na kousky. Vložíme je do kastrolu, zalijeme 1/2 l vody, rozvaříme a po částečném zchladnutí rozmixujeme. V druhém půllitru vody povaříme pudinkový prášek na kaši. Do hrušek přidáme cukr a pudinkovou kaši a ještě asi 8 minut společně povaříme.

Nalijeme do malých skleniček a sterilujeme 10 minut při teplotě 85 C.

Hrušková přesnídávka - suroviny:

  • 3 kg hrušek
  • 1 l vody
  • 400 g krystalového cukru
  • 2 balíčky vanilkového pudinkového prášku

 

Další rady v kategorii

MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny