Jsme na Facebooku. Pokud chcete dostávat info o nových zlepšovácích, klikněte zde.

Hroznový džem z domácí pekárny - recept

Hroznový džem z domácí pekárny - příprava: Kuličky vína opereme, vložíme do nádoby pekárny, přidáme cukr a zalijeme jablečnou a citronovou šťávou. Nastavíme program Džem (Jam nebo Zavařenina) a necháme jej proběhnout. Horký džem nalijeme do skleniček, dobře uzavřeme a na 10 minut otočíme dnem vzhůru.

Hroznový džem z domácí pekárny - suroviny:

  • 500 g kuliček hroznového vína
  • 300 g krystalového cukru
  • 1/2 dl 100% jablečné šťávy
  • 1/2 dl citronové šťávy

 

Další rady v kategorii

MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny