Jsme na Facebooku. Pokud chcete dostávat info o nových zlepšovácích, klikněte zde.

Zálivka na zeleninový salát s podmáslím a koriandrem - recept, postup, návod, příprava, suroviny, ingredience

Zálivka na zeleninový salát s podmáslím a koriandrem: Koriandr z půlky květináče opláchneme, oklepeme dosucha, listy otrháme a nasekáme. 1 pomeranč omyjeme horkou vodou, osušíme a kůru najemno nastrouháme. Pomeranč rozpůlíme a vymačkáme z něj šťávu. 200 ml podmáslí smícháme se 2 lžícemi oleje, koriandrem a pomerančovou šťávou a kůrou. Dresink dochutíme solí, pepřem a cukrem.

Další rady v kategorii

MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny