Jsme na Facebooku. Pokud chcete dostávat info o nových zlepšovácích, klikněte zde.

Domácí kečup - jak připravit, udělat

Domácí kečup - příprava: Očištěná rajčata, jablka a cibule pokrájíme a rozdusíme. Přidáme cukr, sůl, ocet a koření a za častého míchání dusíme půl hodiny. Pak vše propasírujeme a ještě podusíme do zhoustnutí. Horký kečup nalijeme do

skleniček, uzavřeme víčky, obrátíme dnem vzhůru a necháme vychladnout.

Domácí kečup - suroviny:

  • 2 kg dobře vyzrálých rajčat
  • 250 g jablek
  • 250 g cibule
  • 150 g krystalového cukru
  • 30 g soli
  • 4 lžíce octa
  • 5 hřebíčků
  • 1 lžička mleté skořice
  • 1 lžička mleté sladké papriky

Další rady v kategorii

MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny