Jsme na Facebooku. Pokud chcete dostávat info o nových zlepšovácích, klikněte zde.

Zelenina, zeleninové saláty

Jak vylepšit chuť bramborové kaše

Aby bramborová kaše nechutnala stále stejně, chce to občas ji trochu obměnit. Když do ní zamícháte lžičku hořčice nebo trochu najemno nastrouhaného křenu, výsledek bude perfektní.

Jak zlepšit chuť a zkřehčit zeleninu při dušení, vaření

Při přípravě brokolice, mrkve či hrášku přidáme do vody lžičku rostlinného oleje. Dodá jim lahodnou chuť a zlepší vstřebávání vitaminů rozpustných v tucích.

Hořká cibule - jak se vyhnout zhořknutí cibule

Cibuli do pokrmů krájíme až úplně na poslední chvíli, protože kdybychom ji nechali dlouho na vzduchu, zhořkla by.

Jak zbavit brambory sladké pachuti po namrznutí

Jak zbavit brambory sladké pachuti po namrznutí? Dej vařit osolenou vodu vedle brambor, během vaření vodu z brambor slej a doplni vedle vařící vodou. Brambory budou opět bez sladké pachuti.

Dietní bramboráky, bramborové placky pečené ve vaflovači

Bramborové placky se nemusí péct jenom na pánvi. Můžete použít vafiovač. Placky jsou stejně dobré, ovšem pečení je rychlejší a spotřebujete podstatně méně tuku.

Další rady v kategorii

MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny