Jsme na Facebooku. Pokud chcete dostávat info o nových zlepšovácích, klikněte zde.

Česnek - příprava česneku do omáček a majonéz

Stroužky česneku ponoříme na dvě minuty do vroucí vody, necháme vychladnout a stlačením mezi prsty vyloupneme. Můžeme je též napřed pomačkat čepelí velkého nože, vhodit do studené vody, přivést k varu a nechat vychladnout. Pak

je oloupeme a necháme změknout tak, že je asi třikrát ponoříme na dvě až tři minuty do vroucí vody, kterou pokaždé vyměníme, abychom zabránili zhořknutí.

Další rady v kategorii

MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny