Jsme na Facebooku. Pokud chcete dostávat info o nových zlepšovácích, klikněte zde.

Malinový rosol - jak připravit, udělat

Malinový rosol - příprava: Malinovou šťávu nalijeme do hrnce. Citron vymačkáme a šťávu přilijeme k malinové. Vmícháme želírovací cukr. Obsah hrnce za stálého míchání přivedeme k varu a vaříme minutu. Provedeme rosolotvornou

zkoušku. Pokud je to nutné, odstraníme pěnu a horký rosol plníme až po okraj do malých skleniček. Skleničky okamžitě uzavřeme, postavíme víčky dolů, po pěti minutách otočíme a až do úplného ztuhnutí s nimi už nehýbeme.

Malinový rosol - suroviny:

  • 0,75 l malinové šťávy
  • 1 citron
  • 1 kg želírovacího cukru

Další rady v kategorii

MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny