Jsme na Facebooku. Pokud chcete dostávat info o nových zlepšovácích, klikněte zde.

Kořeněný rajčatový kečup - jak připravit, udělat

Kořeněný rajčatový kečup - příprava: Očištěnou zeleninu a jablka pokrájíme a za občasného zamíchání rozvaříme. Přilijeme ocet a ještě 5 minut povaříme. Pak přidáme cukr, sůl a koření a ještě vaříme asi půl hodiny. Směs

propasírujme, podle potřeby dochutíme cukrem a solí (můžeme přidat i mletou pálivou papriku nebo chilli koření) a ještě chvilku povaříme.

Kořeněný rajčatový kečup - suroviny:

  • 2 kg dobře vyzrálých rajčat
  • 500 g cibule
  • 200 g jablek
  • 10 kuliček pepře
  • 5 kuliček nového koření
  • 1 kulička jalovce
  • 2 bobkové listy
  • 4 hřebíčky
  • 1 lžíce hořčičného semínka
  • 2 lžíce mleté sladké papriky
  • 150 ml octa
  • 150-200 g krystalového cukru
  • 20-30 g soli

 

Další rady v kategorii

MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny