Jsme na Facebooku. Pokud chcete dostávat info o nových zlepšovácích, klikněte zde.

Pikantní zeleninová hořčice - jak připravit, udělat

Pikantní zeleninová hořčice - příprava: Zralá rajčata, papriky, cibule a feferonky očistíme, pokrájíme a umeleme na masovém strojku. Připravenou zeleninu vložíme do kastrolu, přidáme cukr, sůl, ocet a olej a dusíme asi hodinu, až

hořčice získá kašovitou konzistenci. Nalijeme ji do skleniček, uzavřeme víčky a sterilujeme 10 minut při teplotě 90 C.

Pikantní zeleninová hořčice - suroviny:

  • 1 kg rajčat
  • 1 kg paprik
  • 1/2 kg cibule
  • 2 feferonky
  • 80 g krystalového cukru
  • 2 lžíce soli
  • 1 dl octa
  • 2 dl oleje

 

Další rady v kategorii

MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny