Jsme na Facebooku. Pokud chcete dostávat info o nových zlepšovácích, klikněte zde.

Zmražování, mrazení rebarbory nasucho s cukrem - jak to udělat

Řapíky reberbory, nakrájené na délku 15 až 20 cm a vytříděné podle tloušťky, svazujeme do svazečků asi po 500 g. Balíme do mikroténových sáčků, uzavíráme, značíme a zmrazujeme. Řapíky nakrájené na délku 2,5 cm plníme do mikroténových sáčků v množství odpovídajícím jednorázové spotřebě. Vrstvy prosypáváme cukrem.

Na 500 g rebarbory počítáme asi 230 g cukru. Pod víčkem necháváme asi 1 cm volného prostoru. Uzavíráme, značíme a zrnrazujeme.

Další rady v kategorii

MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny