Jsme na Facebooku. Pokud chcete dostávat info o nových zlepšovácích, klikněte zde.

Sirup z červené řepy - jak připravit, udělat

Sirup z červené řepy - příprava: Červenou řepu okrájíme, nahrubo nastrouháme, zalijeme 4 l vody a vaříme asi hodinu. Poté scedíme, propasírujeme a šťávu odměříme. Přidáme tresť, kyselinu citronovou a potřebné množství cukru,

promícháme a povaříme. Nalijeme do lahví, uzavřeme a uložíme na chladném místě.

Sirup z červené řepy - suroviny:

  • 1 a 1/2 kg červené řepy
  • 4 l vody
  • 50 g kyseliny citronové
  • 1 balíček malinové nebo jahodové tresti
  • na 1 l šťávy 1kg krystalového cukru

 

Další rady v kategorii

MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny