Jsme na Facebooku. Pokud chcete dostávat info o nových zlepšovácích, klikněte zde.

► Rebarborové čatní, čatný z rebarbory - recept, postup, návod, příprava, suroviny, ingredience

Čatní z rebarbory - příprava: Oloupanou rebarboru nakrájíme na tenké plátky, meruňky na menší kousky a cibuli najemno a vše vložíme do kastrolu. Přidáme ocet a cukr, opepříme, osolíme a vaříme tak dlouho, až se směs rozdusí a

zhoustne. Nakonec čatní dochutíme. Ještě horké nalijeme do skleniček, zavíčkujeme a obrácené dnem vzhůru necháme vychladnout.

Čatní z rebarbory - suroviny:

  • 500 g rebarbory
  • 150 g sušených meruněk
  • 1 větší cibule
  • 3 dl jablečného octa
  • 50 g hnědého cukru
  • mletý pepř
  • sůl

 

Další rady v kategorii

MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny