Jsme na Facebooku. Pokud chcete dostávat info o nových zlepšovácích, klikněte zde.

Ostružinový rosol - jak připravit, udělat

Ostružinový rosol - příprava: V hrnci smícháme studenou ostružinovou šťávu se želírovacím cukrem. Směs za stálého
míchání přivedeme k varu. Provedeme rosolotvornou zkoušku. Rosol odpěníme a horký plníme až po okraj do malých

skleniček. Skleničky okamžitě uzavřeme, postavíme víčky dolů, po pěti minutách otočíme, a dokud rosol úplně neztuhne, s nimi nehýbeme.

Ostružinový rosol - suroviny:

  • 0,75 l ostružinové šťávy
  • 500 g speciálního želírovacího cukru

Další rady v kategorii

MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny