Jsme na Facebooku. Pokud chcete dostávat info o nových zlepšovácích, klikněte zde.

Hruška na víně - recept, postup, návod, příprava, suroviny, ingredience

Hruška na víně - recept:   hrušky oloupeme, ale stopku ponecháme. Víno s cukrem a kořením dáme vařit, a až se cukr rozpustí, vložíme hrušky a vaříme do změknutí. Hrušky vyjmeme a necháme vychladnout. Obsah rendlíku necháme pomalu zredukovat na sirup, kterým hrušky poléváme.

Hruška na víně - suroviny, ingredience:

  • 4 hrušky
  • 1 l bílého vína
  • 300 g krupicového cukru
  • 3 hřebíčky
  • 3 hvězdičky badyánu
  • 1 svitek skořice

 

hruska na vine recept postup navod priprava suroviny ingredience

Zdroj článku: Česká televize, Prima TV

Další rady v kategorii

MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny